PHOTO VIDEO

Refreshsite offers customized product photography, commercial photography, video production and editing , including drone video and 360 ° virtual tours

Icon Image

Fotografie Produs


Să vorbim despre imaginile de produs ca fiind cel mai important conținut de pe site-ul dvs. de comerț electronic, sau nu? Nu subestimați importanța fotografiei produsului, deoarece acesta este unul dintre cele mai puternice instrumente în vânzarea mărfurilor dvs. Oamenii sunt ființe vizuale, procesăm informațiile pe baza a ceea ce vedem. Studiile arată că oamenii își amintesc 80% din ceea ce văd și 20% din ceea ce citesc .
Investiți in realizarea de fotografii de înaltă calitate a produselor. Aratati clienților că sunteți serioși si ca oferiti calitate.

Icon Image

FOTO VIDEO


Icon Image

Video companie


Prezentarile video (Videoclipurile corporative) sunt o modalitate rapidă de a spune povestea unei companii. Acestea nu trebuie să depășească cinci minute și să evidențieze informațiile care sunt cele mai utile colaboratorilor.Prezentați videoclipul companiei pe site-ul companiei dvs. astfel încât vizitatorii să nu fie nevoiți să deruleze. Utilizatorul mediu petrece cu 88% mai mult timp pe site-uri web cu videoclipuri .

Icon Image

Editare foto


Echipa noastra editeaza imaginile astfel incat sa poate fi integrate atat in website cat si in cataloage printate.

Editare video


Prezentarile video relateaza cele mai importante informatii. Acesta este motivul pentru care echipa noastra preia din video total doar partile importante si le editeaza pentru a realiza un produs final de succes.

Total services

We offer a wide range of services for the realization of complex projects. We offer a wide range of services for the realization of complex projects .

Presentation Site
Graphic Design
Online shop
Online shop
Blog
Online shop
Mobile Applications
Video editing
Redesign Site
Design & Concept
Site Administration
Newsletter
Site Administration
Promotion analysis
SocialMedia Marketing
Edit photo
Online marketing
SEO optimization
Web hosting
Hosting and .ro, .com... domains