GAZDUIRE WEB

Gazduirea web este serviciul prin care se ofera spațiu de stocare pentru un site web sau o aplicație pe un server de pe internet. După ce site-ul dvs. web este disponibil pe internet, acesta poate fi accesat de alte computere conectate la internet.

Icon Image

Gazduire web


Gazdele web sunt companii care își închiriază serviciile și tehnologiile pentru a găzdui site-uri web pe internet. Odată ce compania de găzduire găzduiește site-ul dvs. web, utilizatorii îl pot accesa tastând adresa web (numele de domeniu) din browserul lor web. Când fac acest lucru, computerul lor se conectează la serverul pe care site-ul dvs. web este găzduit. La rândul său, serverul servește (trimite fișierele pe care le-ați stocat pe stocare pentru a fi afișat) site-ul web către vizitatorul dvs. Web în browserul lor web.

Icon Image

WEB HOSTING


Icon Image

Inregistrare domenii .ro .com...


Numele de domeniu este adresa site-ului dvs. web pe care oamenii le introduc în bara URL a browserului pentru a vă vizita site-ul. Numele de domeniu sunt disponibile în mai multe extensii diferite. Cel mai popular este .com si in Romania .ro . Există multe alte opțiuni, cum ar fi .org, .net, .tv, .info, .io și multe altele. Cu toate acestea, recomandăm întotdeauna utilizarea extensiei de domeniu .ro pentru domeniile din Romania.

Icon Image

Pachete gazduire web


Există mai multe opțiuni de găzduire web disponibile. Pentru a ști care dintre dvs. ar fi potrivit pentru afacerea dvs., puneți-vă următoarele întrebări: Ce fel de site-uri web intenționați să găzduiți online - un blog, un portal de comerț electronic, un site de știri etc. și cât de robustă ar trebui să fie infrastructura necesară pentru găzduirea site-ului dvs. web.

Suport tehnic


Oferim suport tehnic pentru inregistrarea domeniilor, alegerea pachetelor de hosting si realizarea website-urilor personalizate.
Putem sa va garantam ca toate serviciile oferite de noi vin cu suport tehnic si incercam sa rezolvam problemele in cel mai scurt timp.

Servicii complete

Oferim o gama larga de servicii pentru realizarea proiectelor complexe

Presentation Site
Graphic Design
Online shop
Online shop
Blog
Online shop
Mobile Applications
Video editing
Redesign Site
Design & Concept
Site Administration
Newsletter
Site Administration
Promotion analysis
SocialMedia Marketing
Edit photo
Online marketing
SEO optimization
Web hosting
Hosting and .ro, .com... domains