GAZDUIRE WEB

Gazduirea web este un spațiu „fizic” acordat pentru a vă stoca site-ul și conexiunea necesară pentru ca alții să vă acceseze și să vă utilizeze site-ul. Acest spațiu este situat pe un server (uneori mai multe servere) care oferă stocarea, precum și accesul la site-ul dvs. prin internet

Icon Image

Pachet WordPress
Site de prezentare
Magazin online


Găzduirea web este una dintre componentele cheie ale fiecărui site web de succes. Alegerea celui mai bun hosting WordPress pentru nevoile dvs. vă poate îmbunătăți locul in motoarele de cautare și crește vânzările. Există diferite tipuri diferite de opțiuni de găzduire WordPress in functie de dimensiunea fisierelor site-ului si numarul de vizitatori.
Echipa noastra va ofera suport pentru a alege pachetul de hosting potrivit.

Icon Image

HOSTING


Icon Image

Pachet Magento
Magazin online


Dacă ați ales să utilizați Magento Community Edition pentru a vă construi magazinul online, puteți conta pe soluția noastră unică de găzduire realizată cu resurse suficiente pentru a rula un magazin online Magento. Investim resurse semnificative în aplicarea tehnologiilor care îmbunătățesc performanța magazinelor noastre Magento prin VPS sau Servere Dedicate.

Server VPS


Gazduirea VPS este unul dintre cele mai populare servicii de găzduire pe care le puteți alege pentru site-ul dvs. web. Serverul VPS folosește tehnologia de virtualizare pentru a vă oferi resurse dedicate (private) pe un server cu mai mulți utilizatori. Gazduirea VPS este aleasă de obicei de către proprietarii de site-uri web care au trafic de nivel mediu care depășește limitele planurilor de găzduire wordpres sau shared, dar care încă nu au nevoie de resursele unui server dedicat.

Server dedicat


Serverele dedicate sunt de obicei utilizate pentru a găzdui site-uri web cu trafic ridicat, aplicații web și stocare email-uri în care performanța este extrem de importantă.
Serverul dedicat ofera toate resursele unui singur utilizator motiv pentru care serverele dedicate sunt recomandate companiilor medii si mari care au nevoie de resurse pentru procesarea datelor si de spatiu de stocare. Acest tip de gazduire va ofera cele mai multe resurse si cea mai mare flexibilitate.

Servicii complete

Oferim o gama larga de servicii pentru realizarea proiectelor complexe

Presentation Site
Graphic Design
Online shop
Online shop
Blog
Online shop
Mobile Applications
Video editing
Redesign Site
Design & Concept
Site Administration
Newsletter
Site Administration
Promotion analysis
SocialMedia Marketing
Edit photo
Online marketing
SEO optimization
Web hosting
Hosting and .ro, .com... domains